Campionate

VIDEO Naufragiu Tiki-Tata » Martino criticat după primul eşec al Barcelonei în campionat: "Asta nu-i Barca noastră!"

Pinto plutește, reușind una din cele 6 parade la Bilbao, unde Barca a tras doar două șuturi pe poartă

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Catalanii au pierdut a doua oară în 5 zile. ”Barca s-a stins, depăşită la fotbal şi la atitudine de un epic Athletic”, a titrat Marca, acuzînd lipsa de reacţie la 0-1 şi înlocuirile lui Xavi şi Iniesta.

"Aş semna cu ochii închişi să pierd un singur joc din următoarele 21", zicea Tata Martino după 1-2 cu Ajax, în Ligă, întîiul eşec pe banca Barcei. Fără Messi, argentinianul şi-a consumat creditul chiar din primul, repetînd K.O.-ul de la Amsterdam la 5 zile distanţă: 0-1 cu Bilbao! Şi nu a mai scăpat de critici.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Asta nu-i Barca noastră!", a titrat pe copertă Sport. Marca a fost mai dură, "Naufragiu. Barcelona s-a stins, depăşită la fotbal şi atitudine de un epic Athletic", acuzîndu-i lipsa de reacţie după ce Munian a deschis scorul în minutul 70. Şi pentru că a greşit schimbările, renunţînd la "creierele" Xavi şi Iniesta!

Martino a văzut însă alt joc: "Am fost superiori, am jucat foarte bine 70 de minute. Golul ne-a lovit şi am intrat pe terenul disperării". Cartonaşul roşu nedat la Iturraspe (57) nu poate fi un alibi pe San Mames.â

24 de meciuri fără eşec (20 de victorii şi 4 egaluri) e seria record în La Liga reuşită de Barca, ruptă la Bilbao

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.