Liga 1

Steaua pierde un titular din apărare! » Oferte din Polonia, Germania şi Turcia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 03 decembrie 2013

Steaua trebuie să caute înlocuitori pentru piese de bază din echipă. Participarea în grupele Ligii Campionilor le-au adus roş-albaştrilor oferte de la cluburi din străinătate.

După Florin Gardoş, care e urmărit de echipe din Germania, şi Daniel Georgievski a devenit o ţintă.

Jurnaliştii polonezi de la Przeglad Sportowy scriu că fundaşul macedonean de 25 de ani are oferte şi va pleca la finalul contractului cu Steaua, în vara anului viitor. Potrivit agentului jucătorului,  Frano Tadici, Georgievski e dorit de Legia Varşovia, fosta adversară a roş-albaştrilor din preliminariile Ligii.

Polonezii i-au pregătit un contract consistent fundaşului, în condiţiile în care îl pot lua gratis la finalul campinatului. Impresarul lui Georgievski a dezvăluit că există interes pentru serviciile fundaşului dreapta şi din partea nemţilor de la Eintracht Frankfurt, dar şi din partea unor cluburi din Turcia.

Steliştii nu vor să-i prelungească înţelegerea
Conducătorii campioanei insistă pentru a le prelungi contractele lui Tătăruşanu şi Bourceanu, dar Gigi Becali a decis să nu-l mai ţină pe Georgievski şi din sezonul viitor. Fundaşul macedonean a avut evoluţii slabe în grupele Ligii Campionilor şi Steaua caută alte soluţii pe postul lui.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.