Liga 1

Vrea şi "omul lui Mitică"! » Altă surpriză în cursa pentru şefia FRF: Gheorghe Chivorchian se gîndeşte la candidatură

Chivorchian ar fi al doilea candidat la alegeri originar din Bacău, după Răzvan Burleanu

Articol de Sebastian Culea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înscris de curînd în corpul de observatori al LPF, Chivorchian ţinteşte sus, potrivit DigiSport. Surse din fotbal spun că ar fi susţinut de Dumitru Dragomir şi Adrian Porumboiu.

După ce Gazeta a prezentat, ieri, numele lui Vasile Avram şi Marcel Puşcaş drept potenţiali pretendenţi la şefia FRF, un alt personaj se înscrie pe listă: Gheorghe Chivorchian! Anunţat de DigiSport, acesta ar putea fi al treilea candidat oficial, după ce doar Gică Popescu şi Răzvan Burleanu şi-au anunţat înscrierea în cursă.

Mitică l-ar susţine
După ce a părăsit Ceahlăul pentru un post de observator, s-a vehiculat că Gheorghe Chivorchian va fi înlocuitorul lui Dragomir la conducerea LPF. Apropiaţii lui Chivorchian susţin că fostul preşedinte de Liga I va fi ajutat din umbră de Adrian Porumboiu şi Mitică Dragomir, acesta din urmă iritat de faptul că Mircea Sandu l-a susţinut pe Gino Iorgulescu în cursa LPF.

"Sînt cu prietenii la o cafea, nu am ce să declar, toate la timpul lor" (Gheorghe Chivorchian, ieri, pentru digisport.ro)

3 echipe a condus Chivorchian în ultimii 16 ani: FCM Bacău (1997-2007), Poli Timişoara (2007-2012), Ceahlăul Piatra-Neamţ (2012-2013)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.