Nationala

Gică Popescu a lansat contraatacul în războiul declaraţiilor cu Burleanu: "Săracul, nu ştie ce vorbeşte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 December 2013

Gică Popescu nu a mai rezistat şi a răspuns atacurilor lui Răzvan Burleanu, contracandidatul său la preşedinţia FRF, cel care a acuzat că fostul internaţional român este condamnat cu suspendare şi nu ar trebui să fie preşedinte al Federaţiei.

De asemenea, Burleanu l-a acuzat pe Popescu că i-a preluat mai multe puncte din agendă pentru candidatura la preşedinţia FRF.

"Nu mă mai surprinde absolut nimic în societatea românească. Sunt obişnuit cu această lipsă de respect, dar nu o să mă auziţi niciodată atacînd unul dintre adversari. La mine cariera stă ca o mărturie vie a tot ceea ce am făcut în viaţă.

Nu mă interesează ce declară acel om. Săracul, vorbeşte fără să ştie, vorbeşte ca să se afle în treabă. Dacă se referă la foştii mei colegi de echipă naţională, la Hagi, Stelea, Belo sau Prodan, dacă se referă la ei cînd vorbeşte de cumetrii, are dreptate. Voi veni cu colegii mei cu care am făcut performanţă, vom încerca să facem performanţă şi la Federaţie. Eu nu mă consider cîştigătorul acestei competiţii.

Mi-aş dori ca această campanie să se bazeze pe respect, pe proiecte, chiar dacă unii dintre candidaţi avem aparent mai multe şanse decît ceilalţi", a explicat Popescu la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.