Handbal

"Am găsit o echipă a României mai tînără, dar cu fete extrem de valoroase!"

foto: Marius Ionescu

Articol de Marian Ursescu  —  sâmbătă, 07 decembrie 2013

Eroina echipei României la Euro 2010, Talida Tolnai a prins lotul de Serbia pe ultima sută de metri. A fost chemată de urgenţă după accidentarea Mirelei Nichita Paşca.

Portarul de la Krim Ljubljana e nerăbdătoare să debuteze acum şi speră să urce încă o dată pe podium, aşa cum s-a întîmplat acum trei ani, în Danemarca. Evoluţiile ei de atunci, din partidele cu Suedia şi Danemarca, au făcut-o remarcată în toată Europa.

"Am venit cu gîndul de a cîştiga fiecare meci şi de a ajunge cît mai sus. Nu mă gîndeam să mai prind lotul, dar totul este posibil în viaţă!", spune Toto Tolnai.

Talida spune că fiecare meci e important, dar primul are cea mai mare miză. "Tunisia ne-a chinuit acum doi ani, în Brazilia. Şi acum cred că o să fie un meci greu, de aceea trebuie să-l tratăm cu seriozitate. Sper să vină cîţi mai mulţi suporteri români să ne susţină", a adăugat Tolnai.

Goal-keeperul de 34 de ani are încredere în noua echipă a României, chiar dacă media de vîrstă a scăzut mult faţă de ultimele turnee finale.

"Important e să fim unite, să fim una lîngă alta şi să avem încredere în noi. Numai aşa putem avea rezultate", a încheiat Talida.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.