Liga 1

Se întoarce Gicu! » Grozav nu s-a adaptat la Groznîi şi ar putea reveni la Petrolul

Grozav a fost transferat în august de la Petrolul la Terek în schimbul sumei de 2,1 milioane de euro

Articol de Radu Romanescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grozav a fost prezent în tribuna oficială a stadionului la partida de sîmbătă, deşi echipa sa, Terek Groznîi, a avut ieri meci în campionat. Ploieştenii sînt gata să-l ia împrumut pînă în vară.

Atacantul de 23 de ani nu a fost nici pe foaia de joc în ultimele două etape: egalul cu Zenit, 1-1, şi victoria cu 2-0 contra celor de la Tom Tomsk, ambele întîlniri disputîndu-se pe teren propriu.

Gicu Grozav a fost prezent sîmbătă seară în tribunele stadionului "Ilie Oană", chiar dacă a doua zi echipa sa avea meci. Surse autorizate susţin că oficialii prahovenilor au intrat în contact cu omologii ruşi pentru un împrumut pînă în vară al vîrfului.

Grozav a fost transferat de Teren atunci cînd antrenor era Iuri Krasnozhan, cu care nu s-a înţeles de minune, însă situaţia s-a înrăutaţit chiar după venirea lui Raşid Rakhimov, el evoluînd în doar patru partide în acest campionat, fără să reuşească să marcheze vreun gol!

Şefii de la Groznîi ar fi de acord cu împrumutul lui Gicu, părţile urmînd să se mai înţeleagă doar în ceea ce priveşte modalitatea de plată a salariul acestuia, de 400.000 de euro pe sezon.

Walter e OK
Spaniolul Walter Fernandez a ieşit accidentat în minutul 9 al partidei cu Corona, 3-0. Mijlocaşul a suferit o leziune musculară şi nu a putut continua jocul. După meci, Cosmin Contra se temea că l-ar putea pierde pe fotbalistul de 24 de ani pentru o perioadă mai lungă, însă Walter nu are ruptură musculară, ci doar o întindere, incident ce îl va ţine pe bară maximum două săptămîni.

Achim, spitalizat!
Fundaşul dreapta Sebastian Achim nu a făcut parte din lotul lui Contra pentru meciul împotriva Coronei din cauza unei indigestii. Achim a fost trimis de medicul echipei la spital pentru a nu i se complica situaţia. Cosmin Contra i-a dedicat victoria. "Am jucat şi pentru Achim. Este în spital, într-o stare destul de gravă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.