Liga 1

VIDEO Forca Brasil » Pandurii a cîştigat cu U Cluj, 3-0, graţie brazilienilor din lot

Eric și Alex au făcut spectacol în meciul cu U Cluj

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gorjenii s-au impus lejer după o prestaţie încîntătoare a brazilienilor Elton da Silva, Eric şi Alex.

Frig, frig, dar fotbalul a fost generos. Eric şi ai lui au avut chef, au dus mingea în faţa porţii, dar acolo a fost problema: Adrovici. Vîrful şi-a bătut joc de orice ocazie pe care a avut-o. În startul partidei, muntenegreanul a primit o minge la trei metri de poartă, Veselovsky era în partea opusă, însă atacantul a găsit o modalitate de a da peste.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După zece minute, altă fază, tot Adrovici la finalizare: Eric a bătut bine o lovitură liberă, Veselovsky a scăpat balonul din mînă şi Adrovici, singur singurel, a plesnit mingea într-un mod inexplicabil de prost şi aceasta s-a dus paralel cu poarta.

Pustai n-a mai rezistat, l-a scos pe ex-iugoslav şi deşi înlocuitorul Shamsin parcă ţinea morţiş să-l copieze pe Adrovici, acesta a înscris, în partea a doua, după o pasă de geniu a lui Eric. Pandurii au făcut 2-0, însă golul a fost anulat pentru că Shamsin, care primea îngrijiri medicale în afara terenului, a intrat în joc, a pasat şi Eric a înscris.

Gorjenii nu s-au mulţumit, au mai marcat o dată, regulamentar de această dată. Elton da Silva a centrat din dreapta şi Alex l-a învins pe Veselovsky, cu capul. Tot brazilianul a arătat că ştie şi cu piciorul şi, servit de Momcilovici, a mai marcat o dată, printr-un şut în forţă.

"Trebuia să vină şi o înfrîngere, dar sînt mulţumit de băieţi. Am avut ocazii. Dacă fructificam cîteva dintre ele poate că altfel decurgea jocul" (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

"Nu ne-am mai bucurat de mult, era şi timpul. Am băgat doi atacanţi pentru că aveam nevoie de goluri. Golul anulat a fost un moment psihologic şi mă bucur că am trecut cu bine peste" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.