Atletism

Struţul în Bănie! » Olguţa Vasilescu racolează campioni şi din afara fotbalului

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După oferta facută fotbalistului Cristian Chivu, primarul Craiovei a pus ochii şi pe triplusaltistul Marian Oprea, legitimat în prezent la Dinamo.

Clubul Dinamo Bucureşti se află la un pas să-l piardă pe cel mai valoros atlet aflat în activitate. Vicecampionul olimpic de la Atena 2004, Marian Oprea a primit în aceste zile o ofertă atractivă de la primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu.

Edilul din Oltenia a luat legătura cu triplusaltistul şi i-a spus că dacă va reprezenta clubul CS Universitatea Craiova va primi un salariu lunar de 1.000 de euro plus alte bonusuri constînd în cantonamente de pregătire în străinătate.

Atletul pare hotărît să accepte oferta primarului Vasilescu, lucru care deranjează conducerea clubului pe care l-a reprezentat din 2005 şi pînă în prezent. "Oprea are o datorie morală faţa de Dinamo. Este clubul care l-a sprijinit necondiţionat în ultima perioadă", a spus o sursă dinamovistă. Mai mult, în cazul în care "Struţul" va renunţa la Dinamo, acesta va trebui să-şi dea şi demisia din postul de ofiţer de poliţie.

Olguţa Vasilescu a început o campanie de racolare de sportivi valoroşi pentru CS Universitatea Craiova. Fotbalistul Cristi Chivu a primit de la edil o ofertă de a juca în Bănie pentru un salariu de 75.000 de euro pe lună plus o primă de instalare de jumătate de milion de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.