Stranieri

Premier Panti, Hart League » Pellegrini a preluat la City modelul Realului. Un portar în campionat, altul în Ligă

Pantilimon zboară în poarta lui City. Cu el, echipa a primit doar 4 goluri în Premier. În medie 0,66 pe meci // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi presa engleză face presiuni pentru goalkeeperul Angliei, clubul vrea să-i facă o nouă ofertă tricolorului şi să-i mărească salariul de 1,5 milioane de euro anual.

Manuel Pellegrini a găsit calea de a-şi împăca ambii portari: modelul Real. Dacă în Premier League începe cu Pantilimon, în Ligă a decis să-i acorde întîietate fostului număr unu, Joe Hart. Exact cum procedează şi Carlo Ancelotti la Madrid cu Diego Lopez, care apără în La Liga, şi Iker Casillas, titular în Champions League.

Pellegrini a anunţat ieri că Hart va apăra marţi contra lui Bayern şi că va face şi alte schimbări: "Fiind deja calificaţi în optimile Ligii, mi se pare mai important derby-ul cu Arsenal". Unde între buturi va reveni Panti.

[VIDEO CU GOLUL PRIMIT DE PANTILIMON]

Că managerul mizează pe român, în ciuda presiunilor ziariştilor britanici pentru goalkeeperul Angliei, o demonstrează şi discuţiile privind păstrarea lui. Tehnicianul chilian trage de Costel să-i prelungească acordul scadent în vară şi clubul are în vedere o mărire substanţială a salariului, cifrat acum la 1,5 milioane de euro: "Vom vedea ce-şi doreşte şi Pantilimon, iar apoi vom lua o decizie".

6 meciuri consecutive în Premier, cu cel de sîmbătă, contra lui Southampton, a bifat Pantilimon ca titular la City

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.