Liga 1

Conexiunile Dima - Steaua » "Centralul" are rude în conducerea campioanei şi a arbitrat cel mai suspectat meci al roş-albaştrilor din ultimii ani

foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 decembrie 2013

Arbitrul Iulian Dima a făcut praf partida Oţelul - Steaua de aseară, neacordînd un penalty pentru gazde şi un cartonaş roşu pentru Pintilii la un fault dur asupra lui Cooper.

La finalul partidei, Ion Crăciunescu s-a arătat surprins de delegarea lui Dima la meciul Stelei, fostul şef CCA anunţînd că arbitrul are o legătură de rudenie cu un oficial al Stelei!

Narcis Răducan, directorul general al Oţelului, a confirmat informaţia şi a anunţat că Marius Ianuli, team-managerul Stelei, este un apropiat al lui Dima:

"Este o relaţie de rudenie a lui Dima cu Marius Ianuli. Am ştiut de aceasta. Au trecut vremurile în care ne legam de astfel de lucruri.  Nu mă interesează lucrurile astea atît timp cît se arbitrează corect. Era nevoie de o brigadă cu experienţă. Cred că a fost nefericită această alegerea a arbitrului,  este normal să ridicăm vocea", a explicat Narcis la televiziunea sportro.

Iulian Dima a fost arbitru şi la unul dintre cele mai suspectate meciuri ale Stelei din ultimii ani, cel cu Viitorul din primăvară, cînd oaspeţii au cîştigat cu 5-2.

Greşelile lui Dima de aseară:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.