Liga 1

Megatransferul iernii este aproape să fie realizat! Preşedintele lui Ajaccio s-a decis: "Mutu poate pleca" » Condiţiile în care se face mutarea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 decembrie 2013

Chiar dacă a anunţat că transferul lui Adrian Mutu la Petrolul ar putea să nu mai fie perfectat, preşedintele lui Ajaccio, Alain Orsoni, s-a răzgîndit şi a spus că mutarea este aproape să fie realizată.

Acesta a venit în România să urmărească tineri jucători pentru Ajaccio şi a confirmat informaţia: "Adrian Mutu este la final de carieră şi din ce am înţeles eu, el vrea să-şi încheie cariera în România. A luat legătura cu cei de la Petrolul, eu însumi am vorbit cu cei de la Petrolul, vom vedea în timpul perioadei de mercato din iarna dacă ne putem înţelege. Dacă propunerea Petrolului ne convine, din punctul meu de vedere cred că poate pleca.

Transferul nu este încă făcut, se va face oficial în ianuarie, dacă Petrolul şi Ajaccio ajung la un acord. Dar este foarte posibil, pentru că e adevarat că deja am discutat şi de principiu ne-am înţeles", a explicat preşedintele lui Ajaccio pentru Digisport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.