Liga 1

Rivalii sar la gîtul Stelei: "Transferă arbitri, nu jucători! Să-i dea un tricou şi lui Dima" » UPDATE / Reghe răspunde: "Voi vorbiţi?"

foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 decembrie 2013

UPDATE / Laurenţiu Reghecampf a reacţionat astăzi după acuzele venite din partea rivalilor şi spune că Steaua nu este interesată de astfel de aspecte:  "Mi se pare foarte grav ceea ce spune domnul Negoiţă, nu mi se pare normal să spună aşa ceva. Este lipsă de respect. Nu îşi riscă cineva libertatea pentru un meci sau pentru a aranja asemenea lucruri. Ce trebuia să spun eu cînd Ţucudean face henţ şi trebuie să ia al doilea cartonaş galben?

Sau cînd Lazăr trebuia să primească cartonaş roşu clar la un cot în figură. Faza golului vine dintr-o fază lucrată de Lazăr care trebuia să fie deja afară", a explicat Reghecampf la televiziunea sportro.

*********

Steaua a fost avantajată de arbitrul Iulian Dima în deplasarea de ieri, cu Oţelul Galaţi, "centralul" neacordînd un penalty pentru gazde şi un cartonaş roşu pentru Pintilii.

Rivalii au luat foc, iar dinamovistul Ionuţ Negoiţă a fost acid la adresa Stelei: "Se merge pe al 25-lea titlu, dacă trebuie, trebuie, ce să facem? Eu tot am început să caut jucători pentru partea a doua, dar Steaua a început să transfere arbitri.

Să-i dea un tricou şi arbitrului Dima. Să văd ce număr o să-i dea", a tunat acţionatul dinamovist la televiziunea sportro.

Şi Adrian Porumboiu susţine că Dima a greşit grav: "Au fost niste faulturi in prima repriza la care, in mod inexplicabil, nu a intervenit cu nico sanctiune disciplinara. Niste faulturi din spate atat de evidente... nu stiu ce a fost in mintea lui. Oricum, nu poţi să-i impuţi altceva decât măsurile disciplinare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.