Campionate

VIDEO Osvaldo, argentinianul care l-a învins cu un lob în vinclu pe Pantilimon, are reputaţie de killer în vestiar

Osvaldo marchează în poarta lui Pantilimon, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 decembrie 2013

Argentinianul Dani Osvaldo a marcat un gol fabulos în poarta lui Costel Pantilimon, sîmbătă, în Southampton-Manchester City 1-1, şi este considerat unul dintre jucătorii de urmărit în Premier League

A marcat după o acţiune personală de senzaţie, un şut perfect din colţul careului care l-a lăsat mască pe Pantilimon. Dani Osvaldo este unul dintre jucătorii de urmărit în Premier League, însă cariera argentinianului are şi momente întunecate. Foarte impulsiv, Osvaldo a venit anul acesta la Southampton, de la AS Roma, acolo unde l-a lovit pe coechipierul Erik Lamela, pentru că acesta a refuzat să-i paseze. Nu a fost prima lui ieşire necontrolată, după ce l-a pocnit şi pe Nicola Mingazzini, într-un cantonament pe vremea cînd juca la Bologna.

[Pellegrini a preluat la City modelul Realului. Un portar în campionat, altul în Ligă]

Dar Dani Osvaldo este văzut de mulţi unul dintre cei mai interesanţi jucători din Premier League. În vîrstă de 27 de ani, atacantul născut în Buenos Aires a marcat 50 de goluri în ultimele 111 meciuri petrecute în trei campionate, în Spania (Espanyol), Italia (AS Roma) şi Anglia (Southampton).

"Are o reputaţie pe care o merită. E un jucător care pune multă pasiune şi e foarte implicat în ceea ce face. Forma lui creşte de la sezon la sezon", a explicat antrenorul Mauricio Pochettino, cel care a lucrat cu Osvaldo şi la Espanyol.

În următorul meci acasă, Southampton o întîlneşte pe Tottenham, iar argentinianul se va confrunta cu Lamela, fostul coechipier de la Roma, dar şi cu un alt român, Vlad Chiricheş.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.