Liga 1

FOTO » Dinamoviştii au făcut primul transfer al iernii pentru Steaua: "Route 25 începe cu arbitrul Dima!" :D

Articol de Raed Krishan (foto), Victor Vrînceanu  —  luni, 09 decembrie 2013

Dinamoviştii au sărit imediat la gîtul centralului Dima, care a arbitrat cel mai suspect meci al Stelei din ultimii ani, 1-1 cu Oţelul.

La petrecerea de final de an a "cîinilor", directorul sportiv Cristi Bobar a prezentat presei un tricou al Stelei, cu numele arbitrului Dima şi numărul 25! "Route 25 începe cu arbitrul Dima!", i-au înţepat dinamoviştii pe rivali.

"Tricoul i-l trimit lui Dima, din partea clubului. Probabil a venit Moşul pe o adresă greşită, trebuia să vină în altă parte. Le urăm la mulţi ani şi arbitrilor, şi comisiilor, pentru că sînt oameni şi mai fac şi ei greşeli. M-am uitat la meci şi m-am enervat rău aseară, cred că s-a greşit flagrant. Pe Deaconu îl cunosc şi sînt sigur că va lua măsuri.

S-a terminat turul şi mai putem şi noi să glumim, nu au de ce să se supere.

Sîntem mulţumiţi de ultimele meciuri, chiar dacă jocul nu a fost nemaipomenit, important e că am luat punctele", a spus Bobar.

"Conducerea s-a ocupat de această surpriză. Am văzut comentariile după meci. Asta e, mergem înainte, sper să vadă greşelile cine se ocupă cu asta şi să ia măsuri ca să se îndrepte", a completat George Ţucudean.

Aceast gest vine după ce acţionarul Ionuţ Negoiţă a fost acid la adresa roş-albaştrilor. "Se merge pe al 25-lea titlu, dacă trebuie, trebuie, ce să facem? Eu tot am început să caut jucători pentru partea a doua, dar Steaua a început să transfere arbitri. Să-i dea un tricou şi arbitrului Dima. Să văd ce număr o să-i dea", a tunat azi acţionatul dinamovist la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.