Baschet

Back in business » Kobe Bryant a revenit pe teren după o pauză de opt luni: ”A fost ciudat!”

Kobe Bryant (în stînga) îl înfruntă pe DeMar DeRozan (Toronto), în meciul de revenire

Articol de Oana Duşmănescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Nu am mai stat opt luni pe bară de cînd am fost în burta mamei", spune Kobe Bryant, după revenirea pe teren, alături de Lakers.

Vedeta celor de la Los Angeles Lakers a revenit duminică noapte, în meciul cu Toronto Raptors, pe care ai lui l-au pierdut, 94-106. Au trecut opt luni de la accidentarea gravă de la tendonul ahilian, care l-a ţinut departe de joc. Ar fi vrut să revină cu o victorie, dar nu s-a întîmplat aşa. Bryant recunoaşte că mai are mult pînă să ajungă la forma sa de dinainte de accidentare.

"Nu stau bine pe picioare"
Dar s-a văzut că i-a făcut plăcere să se întoarcă. A revenit relaxat şi zîmbitor. A înscris 9 puncte şi şi-a trecut în cont opt recuperări, patru pase decisive şi două intercepţii. Cifre foarte diferite de obiceiurile sale strălucitoare. "A fost ciudat", a mărturisit Kobe (35 de ani) la conferinţa de presă care a urmat partidei.

"Ultima dată cînd am stat opt luni pe bară a fost în burta mamei. De-asta mă bucur mult că am revenit. Meciul a fost însă un eşec. Nu mă simt normal, nu stau bine pe picioare. Ştiu că nu sînt în formă şi trebuie să mă refac", a spus Kobe, care din 1996 joacă la aceeaşi echipă, pentru care a devenit deja legendă.

"M-am rupt muncind toată vara ca să ajung aici. Am făcut tot ce a fost posibil. M-am pregătit, dar m-am simţit foarte ciudat cînd a trebuit să arunc la coş, în timpul meciului", a dat glas Kobe Bryant stărilor sale de pe teren.

30 de puncte a fost media pe meci reuşită de Bryant în playoff-ul din 2012

5 titluri de campion NBA are Kobe Bryant cu LA Lakers

4 titluri de MVP în All-Star Game are vedeta californiană

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.