Liga 1

Iertat şi titular » Meci special pentru Dorin Rotariu: va juca contra echipei oraşului său de origine

Rotariu este unul dintre cei doi golgeteri ai "cîinilor", alături de fundașul Dragoș Grigore, ambii avînd cîte 5 reușite

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dorin Rotariu va fi titular vineri seară, contra lui ACS Poli, şi mizează pe al 5-lea succes consecutiv cu scorul de 1-0.

Dorin Rotariu revine în formula de start, vineri, contra lui ACS Poli Timişoara. Fotbalistul de 18 ani a rămas pe bancă miercurea trecută, cu Pandurii, scor 1-0, în Cupă, apoi a fost doar rezervă în ultima rundă, cu FC Botoşani, scor 1-0, însă a avut o repriză secundă apreciată de staff-ul tehnic, astfel că mijlocaşul promovat în vîrf retras va intra din primul minut contra bănăţenilor.

Roti îşi pierduse locul în formula de start din cauza ineficienţei: a strîns 435 de minute fără să marcheze vreun gol în 8 meciuri jucate. Dar Flavius Stoican a dialogat în mai multe rînduri cu elevul său şi speră ca acesta să-şi recapete eficienţa care i-a adus 5 goluri în acest sezon. "Nu are stres şi presiune asupra lui, poate fi util şi pentru colegi, pentru echipă", consideră tehnicianul.

Puştiul nu-şi face griji: "Sper să continuăm cu victoriile şi să bifăm vineri al cincilea succes consecutiv. Chiar cu 1-0, de ce nu?! Sînt multe meciuri pe o vreme neprielnică, iar frigul ne «rupe» musculatura. S-a întors roata, înainte aveam multe şanse de gol şi nu cîştigam, acum avem victorii şi din una, două ocazii. Ne dorim să ajungem să facem spectacol, poate din primăvară".

5 titulari ai dinamoviştilor sînt indisponibili pentru meciul cu bănăţenii: suspendatul Lazăr, accidentaţii Matei, Durimel şi Grecu, plus Elton, plecat în Brazilia că-i naşte soţia

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Ori sîntem haiduci, ori nu mai sîntem!"
Stoican a cerut ca în stagiile de pregătire din străinătate, din iarna lui 2014, Dinamo să evolueze doar cu formaţii de primă ligă: "Ori sîntem haiduci, ori nu mai sîntem! Trebuie să ne obişnuim să ne confruntăm cu adversari tari şi foarte tari". "Cîinii" vor reîncepe antrenamentele pe 9 ianuarie, după pauza de Sărbători, în perioada 13-24 ianuarie se va merge în Antalya, apoi în februarie în Spania.

Inbox
- Ţucudean a fost cooptat în Consiliul de Administraţie al ACS Naţional Sebiş, din liga a treia, locul 1 în Seria a 5-a. Arădenii l-au convins întrucît oficialii grupării sînt prieteni cu familia atacantului.
- Atacantul Thomas n-a mai evoluat deloc în ultimele 3 meciuri oficiale, şi-a revenit după probleme medicale, însă ar putea fi împrumutat la Corona în primăvara lui 2014.
- Avînd în vedere problemele de lot ale "cîinilor", Stoican i-a promovat pe atacantul Darius Buia şi pe fundaşul stînga Andrei Radu, de la echipa secundă, pentru meciul cu Timişoara.
- Închizătorul Hasanovici, 23 de ani, vrea fie să fie lăsat împrumutat undeva unde să joace, fie să i se rezilieze contractul. Bosniacul n-a jucat deloc pentru Dinamo în meciurile oficiale, deşi a fost transferat în vară de la Turnu Severin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.