Europa League

Zbor cu peripeţii » Portughezii au tremurat serios în drum spre România. Azi se joacă Pandurii - Pacos, meci pentru locul 3 în grupă

În tur, Eric (stînga) și ceilalți panduri au scos singurul punct de pînă acum din grupe, 1-1

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezii au ajuns la Cluj cu o întîrziere de două ore şi jumătate, din cauza unor defecţiuni la avion şi a vremii rele din Italia.

Fără şanse de calificare, lusitanii au tremurat serios înaintea sosirii în România. Dar nu din pricina adversarului, nu încă! Cei de la Pacos aveau programată aterizarea pe aeroportul din Cluj la ora 14:00, însă aceştia au ajuns cu două ore şi jumătate mai tîrziu.

Motivul? Avionului cu care ar fi trebuit să zboare spre România i-au fost identificate probleme tehnice şi a fost nevoie de o altă aeronavă pentru a ajunge la Cluj.

Portughezii au tras o sperietură pe cinste, însă totul s-a rezolvat cu bine şi au sosit la ora 16:30. Zborul a întîrziat şi din cauza vremii potrivnice din Italia. Aeronava trebuia să realimenteze la Genova, însă din pricina condiţiilor meteorologice, operaţiunea a avut loc la Nisa.

Problemele pentru adversarii oltenilor nu s-au terminat aici, tehnicianul Henrique Calisto fiind nevoit să anuleze antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Pandurii din cauza orei tîrzii la care echipa sa a ajuns în România.

"Sper să cîştigăm pentru coeficientul ţării. Plus că sînt două sute de mii de euro la victorie. Noi sîntem mulţumiţi de ce am realizat anul acesta. În Liga 1 sîntem pe un loc de cupă europeană, iar calificarea în grupele Europa League a fost o performanţă extraordinară pentru noi" (Eugen Pîrvulescu, preşedinte Pandurii)

"Sîntem datori publicului din Cluj cu o victorie! Vom vedea dacă vom reuşi, cei de la Pacos au jucat bine cu Fiorentina, puteau să cîştige. Poate se gîndesc mai mult la campionat, dar nu va fi un meci uşor. Nu cred că terenul îngheţat şi temperatura scăzută vor reprezenta un avantaj pentru noi" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

0 goluri a marcat Pacos în ultimele trei meciuri în toate competiţiile, primind 7

2,89 este cota oaspeţilor să termine meciul fără gol marcat, la Stanleybet

4,00 este cota gorjenilor de a cîştiga la 0 meciul cu Pacos

18,9% e contribuţia Pandurilor la coeficientul României din 2013/2014, 5 puncte din 26,5

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.