Nationala

Răchită nu crede în plecarea lui Victor Piţurcă, dar avertizează: "Dacă se întîmplă, iar ne distrug Serbia sau Albania"

Victor Pițurcă, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 decembrie 2013

Vivi Răchită nu crede că selecţionerul Victor Piţurcă este dispus să renunţe la echipa naţională a României şi se teme că, în eventualitatea unui asemenea scenariu, tricolorii ar putea intra în derivă

"Am vorbit săptămîna asta cu Victor Piţurcă. Îşi întocmea raportul pe care-l prezintă pe 16 decembrie în Comitetul Executiv. Nu am simţit că ar vrea să renunţe. Daca pleacă Piţurcă, mi-e teamă să nu ne întoarcem pe locul 57 în lume, să pierdem cu 5-0 în faţa Serbiei sau să facem iar egal cu Albania", a explicat Răchită la Radio GSP.

Într-o intervenţie la televiziunea sporto, Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a anunţat că Victor Piţurcă nu va mai continua pe banca echipei naţionale, în ciuda faptului că mai are contract pînă în 2016: "Din ce am auzit, Piţurcă se va retrage. Nu va fi demis, e decizia lui".

ASCULTĂ AICI RADIO GSP

România nu a reuşit să se califice la Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014, după ce a fost eliminată la meciul de baraj de Grecia. Victor Piţurcă, 57 de ani, este selecţionerul naţionalei din 2011, atunci cînd a preluat această responsabilitate de la Răzvan Lucescu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.