Liga Campionilor

Adi Popa e Zougoula din Ghencea! :) Steliştii inaugurează accidentări nemaiauzite: de ce nu a jucat cu Chelsea

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Extrema campioanei rivalizează la accidentări stranii cu atacantul african al lui Dinamo, care şi-a ţinut ghetele în apă fierbinte înaintea unei partide în care a îngheţat pe bancă 80 de minute.

Steaua îmbogăţeşte istoricul accidentărilor din fotbal. Cristi Tănase şi-a atins o vertebră acum doi ani, cînd a alunecat la duş şi a devenit indisponibil pentru Sorin Cîrţu, antrenorul roş-albaştrilor din acel moment.

Şi mai ciudată e noua accidentare a lui Adi Popa. "I-a îngheţat laba piciorului şi a făcut infecţie", a povestit Reghecampf motivul pentru care mijlocaşul dreapta a lipsit din disputa cu Chelsea. Popa nu a mai jucat de la meciul din Cupă cu Oţelul, în care a intrat imediat după pauză.

Reghe a fost printre cei mai aprigi susţinători ai ideii de a amîna următoarele două etape pentru anul următor, din cauza frigului, o soluţie pe care LPF nu a aprobat-o însă.

Accidentarea pe care a pomenit-o antrenorul îl plasează pe Adi Popa printre victimele iernii în Liga 1 alături de dinamovistul Kevin Zougoula. Atacantul din Coasta de Fildeş s-a speriat de gerul de la Bucureşti şi, înaintea meciului cu Botoşani, a avut ideea să-ţi ţină ghetele în apă fierbinte, ca să se încălzească!

Apoi Stoican l-a ţinut pe bancă, la o temperatură sub zero grade, şi l-a introdus pe teren abia în minutul 80 pe africanul cu picioarele ude şi îngheţate.

Zougoula nu a bifat nici o realizare importantă în acea partidă şi introducerea lui i-a ajutat pe "cîini" mai mult ca să tragă de timp şi să păstreze avantajul de 1-0 pe care şi-l creaseră cu golul lui Ţucudean.

2 accidentaţi are Steaua în acest moment: Lucian Filip, operat la genunchi, şi Adi Popa, cu piciorul degerat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.