Liga 2

Rapidiştii infirmă transferul lui Ioniţă II: "Trebuie să trecem 6 zerouri în cazul unei plecări din Giuleşti"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 decembrie 2013

Rapidiştii neagă că-l vor vinde pe Alexandru Ioniţă II la Astra pentru 300.000 de euro şi spun că tînărul mijlocaş va pleca în schimbul a cel puţin un milion de euro.

"Jucătorul Alexandru Ioniţă nu pleacă în acest moment la Astra şi nici
la o altă echipă. Aceasta este poziţia oficială a clubului Rapid, o poziţie pe care trebuie să o respecte toată lumea. În prezent, Ioniţă reprezintă viitorul Rapidului şi este un jucător exponenţial în drumul nostru către Liga I. Este un fotbalist în al cărui transfer, atunci cînd vom vorbi despre un transfer, trebuie să trecem şase zerouri. Dar nu este cazul acum.

Oricum, considerăm că Ioniţă, după ce va mai acumula experienţă în tricoul echipei pe care o iubeşte, Rapid, poate face pasul direct în lumea mare a fotbalului, în campionatele cu pretenţii.

În rolul de purtător de cuvînt al clubului Rapid, menţionez că orice transfer al unui jucător, indiferent că vine sau pleacă, va fi făcut public în mod oficial din respect atît pentru suporterii noştri, cît şi pentru mass-media doritoare de informare a publicului larg iubitor de fotbal”, a spus Lucian Ionescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.