Nationala

Piţurcă este sfătuit de un apropiat: "Piţi, pleacă, e mai bine! Să nu ajungem ca francezii"

Victor Pițurcă, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 decembrie 2013

Victor Piţurcă nu a reuşit să califice echipa naţională la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia şi acum este sfătuit să renunţe la banca tehnică a formaţiei.

Invitat la Radio GSP, fostul şef al Şcolii de antrenori, Mircea Radulescu, îl sfătuieşte pe Victor Piţurcă să plece de la naţională.

"In locul lui Victor Piturca, as aborda un alt pariu. Dupa multe lucruri bune pe care le-a facut si care-l recomanda a fi unul dintre cei mai buni selectioneri, i-as recomanda sa nu se agate cu orice pret de echipa nationala. Sa nu ajungem ca francezii care iubeau echipa, dar il fluierau pe Domenech.

Nu avem o echipa atat de puternica incat sa poata trece peste o asemenea atitudine, cum am vazut la Paris. Acolo, suporterii ovationau intrarea echipei, dar il fluierau toti pe selectioner cand venea separat de la vestiare.

As fi trist ca lui Piturca sa-i fie sterse reusitele ca fotbalist si antrenor, iar imaginea lui sa sufere. Sunt convins ca Piturca ar avea oferte din strainatate. Daca el isi prezinta demisia de la FRF in cateva minute ar avea multe oferte din Liga 1.

Problema este insa ca unul ca Piturca in Romania nu poate fi niciodata decat al doilea in club, niciodata al treilea. Ar avea sansa reabilitarii. Oricum, ideal in fotbal este ca antrenorul sa aiba legatura directa cu patronul, nu cum e la Astra, unde Isaila este al treilea", a explicat Rădulescu la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.