Liga 2

Avocatul Craiovei: "Nimeni nu scapă! Crăciunul de anul viitor nu-i va mai găsi acasă pe Sandu şi Dragomir"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 decembrie 2013

Universitatea Craiova continuă să-i ameninţe pe conducătorii fotbalului românesc. Astăzi, la Radio GSP, avocatul Mircea Moise anunţă apocalipsa pentru Sandu, Dragomir şi ceilalţi care au dezafiliat echipa lui Adrian Mititelu.

"In procesul penal cu Sandu si Dragomir apar elemente noi. Sunt membrii
ai Comitetului Executiv care au recunoscut ca au fost influentati de Mircea Sandu. Ei tot amana pentru ca au vorbit cu actuala putere si stiau ce lege va fi propusa. Spera sa scape, dar vor avea o surpriza. Nimeni nu scapa cu pedeapsa sub 7 ani. Craciunul din 2014 va fi ultimul pe care-l vor petrece impreuna cu familiile, iar Universitatea va fi campioana in 2016!

Jucatorii Astrei care au fost la Universitatea, Barboianu, Gaman sau
Lung, nu au plecat in strainatate din cauza FRF. Le-au blocat transferurile. In stenogramele Comitetului Executiv se scrie ca au recunoscut ca nu au fost dibaci si ca i-au lasat pe altii deja sa plece. Au inghetat transferurile. Se tem de procese la nivel european dupa ce vom castiga aici.

Un membru C. Ex. a spus judecatorului ca nu a votat pentru ca nu a primit documentele. Pe 8 iulie 2011 au votat Statutul si au stabilit ce vor face pe 20 iulie. Altul a sustinut ca nu avea documentele, pentru ca in FRF mereu apar si dispar acte. Pe probe, intr-o saptamana ar trebui deja condamnati. Pe 30 ianuarie asteptam masuri impotriva lui Sandu si extinderea sechestrului asigurator de la 53 de milioane la 284 de milioane de euro, pe toate bunurile mobile si imobile.

Luni avem primul termen si in procesul prin care contestam inscrierea
echipei aparuta peste noapte. Vad ca FRF nu se mai intelege cu Olguta. In acte, FRF sustine ca a afiliat echipa la 29 august, cu jucatori legitimati pe 22, dupa disputarea unui meci de Cupa, iar Municipalitatea sustine ca a fost afiliata pe 14 august !!

Se spune ca decizia a fost luata in unanimite, dar Octavian Goga, unul
din cei trei oameni cu drept de vot, nu a semnat nimic !! CSU e afiliata provizoriu, dar nimeni din Adunarea Generala nu mai are curajul sa voteze validarea definitiva dupa deciziile care vor fi luate in procesul din 30 ianuarie.

Pe 18 decembrie avem proces cu toate cluburile care au preluat jucatori de la Craiova. Sunt noua in total: Steaua, Dinamo, Astra, Petrolul, Gaz Metan, ASA Tg Mures, FC Olt Slatina, CSM Rm Valcea si UTA. Toate sunt vinovate. Steaua l-a platit pe Costea, dar ulterior a cerut banii inapoi, iar Universitatea apare ca e datoare!

Dupa meciul Universitatii cu Minerul Motru, societatea care a sponsorizat echipa a fost controlata o saptamana. Inspectorii sustin ca s-a primit dispozitie de la primarul Olguta Vasilescu!

Gino Iorgulescu l-a sunat pe Adrian Mititelu si i-a spus ca are dreptate, ca are de primit 92 000 de euro inca din 2011 si ca face totul pentru a rezolva problema. A doua zi insa secretarul general LPF, Iustin Stefan a declarat public ca sunt mai multe probleme si ca se cauta o solutie amiabila, sa ne intelegem asupra sumei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.