Liga 1

FOTO Acasă la peluza Under 18 » Sute de liceeni i-au aşteptat ieri pe "lupi" în sala de sport a Colegiului "Mihai Viteazul"

+3 Foto
Hamza a acordat zeci de autografe

Articol de Raed Krishan (foto), Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Însoţiţi de antrenorii Cosmin Contra şi Laurenţiu Roşu, toţi componenţii echipei de fotbal au oferit autografe şi bilete la partida de duminică, împotriva celor de la "U" Cluj


În curte la "LMV", cum abreviază ploieştenii instituţia de învăţămînt din centrul oraşului, puştii ies de la cursuri cu fularele Petrolului legate la încheieturi. Un "ochelarist" flutură un steag uriaş, fetele chicotesc şi aşteaptă să-l vadă pe Romario sau Hamza. "Vin lupii!", glumeşte un profesor, tocmai cînd fotbaliştii Petrolului, cu antrenorul în frunte, se apropie de sala de sport. Sînt primiţi cu urale şi aplauze, ca nişte veritabili eroi!

După ce un grup de elevi abia pot fi potoliţi din scandările peluzelor, se trece iute la autografe şi daruri: bilete la meciul de mîine cu "studenţii" clujeni. "De-ar şti şi lecţiile aşa cum ştiu cîntecele din galerie!", se amuză un părinte microbist furişat la întîlnirea cu eroii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.