Liga 1

Au dat în judecată Steaua! » Doi jucători ai lui Reghe n-au mai suportat şi au pîrît clubul la Comisii

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru doi stelişti, aventura în Liga Campionilor nu s-a încheiat.


Nemulţumiţi că nu au încasat primele de calificare în grupe, Adrian Cristea (30 de ani) şi Mihai Răduţ (23) speră acum ca Steaua să fie forţată de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF să scoată banii.

Mijlocaşii au depus memorii, dar cer doar restanţele financiare, nu şi să devină liberi de contract. Sumele revendicate sînt substanţiale, 100.000 de euro de fiecare, în condiţiile în care ei au evoluat foarte puţin! Cristea a bifat 51 de minute în tururile preliminare, intrînd în ambele manşe cu Legia, iar Răduţ n-a prins decît 13 minute, în deplasarea cu Vardar. Bonusul întreg pentru accederea în grupe a fost de 200.000 de euro şi l-au încasat doar jucătorii care au bifat mai mult de 70 la sută din totalul minutelor în preliminarii.

Ultimii la bani, Cristea şi Răduţ au ajuns în coada listei şi cînd se face echipa. Răduţ n-a mai jucat de două luni, tocmai de la meciul cu Vaslui, 1-0, din octombrie! Prinţu' a apucat să se dezechipeze în urmă cu o lună, bifînd o repriză contra Coronei (1-1).



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.