Tenis

În topul click-urilor » Simona Halep şi Sorana Cîrstea sînt printre cele mai căutate jucătoare de pe site-ul WTA

Articol de Luminiţa Paul  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Simona Halep, pe 10, şi Sorana Cîrstea, pe 22, se află între jucătoarele cu cele mai accesate profile pe site-ul oficial al WTA


La fiecare final de sezon, WTA (Women's Tennis Association) publică un clasament aparte, care ajunge, la anumite poziţii, să difere sensibil faţă de ierarhia clasică: cel al celor mai vizitate profile de pe site-ul oficial. De-a lungul lunilor, click-urile date pe paginile în care apar informaţii despre jucătoare, biografie, statistică, istoricul carierei, sînt însumate, iar rezultatul de anul acesta aduce două românce între primele 22. De fapt, chiar pe 22 se găseşte Sorana Cîrstea, finalistă în 2013 în turneul Premier de la Toronto. Locul coincide, în cazul ei, cu cel din clasamentul pe puncte.

În al Simonei Halep e însă vorba de un mic salt. A 11-a jucătoare a lumii se află pe treapta a 10-a în ierarhia "click-urilor", ea urcînd fulminant în atenţia celor care urmăresc tenisul feminin. Cu 6 titluri cucerite în acest sezon şi un progres important în clasamentul WTA, Halep justifică interesul pe care l-a stîrnit. Prima poziţie e ocupată de liderul mondial, Serena Williams.

Top accesări
1. Serena Williams
2. Maria Şarapova
3. Agnieszka Radwanska
4. Victoria Azarenka
5. Caroline Wozniacki
............................
10. Simona Halep
............................
22. Sorana Cîrstea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.