Anchetele Gazetei

Se închid urnele! » Ultima zi de vot în Ancheta GSP!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cititorii îşi mai pot alege favoriţii la cele patru categorii doar pînă mîine, la ora 12:00. Cîştigătorii în Ancheta GSP vor fi anunţaţi în ediţia specială de miercuri


Cea de-a 48-a ediţie a prestigioasei anchete de final de an a Gazetei Sporturilor se apropie de final. Cititorii îşi mai pot vota favoriţii la categoriile "Fotbalistul anului", "Antrenorul anului", "Cel mai bun străin din Liga 1" şi "Sportivul anului" doar pînă mîine, la ora 12:00.

Intră aici, votează-ţi favoriţii şi cîştigă superpremii!

Între timp, noi centralizăm topurile primite de la antrenorii, căpitanii şi preşedinţii din Liga 1, pe cele completate de specialiştii din federaţii şi pe cele ale jurnaliştilor GSP. Toate aceste voturi contează în mod egal pentru ierarhia finală, care va fi anunţată într-o ediţie specială a Gazetei Sporturilor, miercuri. În 16 pagini dedicate Superlativelor 2013 veţi putea citi interviuri cu cîştigătorii, dar şi cu învinşii şi veţi putea vedea toate voturile care au decis la cine merg trofeele GSP.

Favoriţii cititorilor
În ultima săptămînă, numărul voturilor de pe gsp.ro a crescut pînă la peste 21.000 la toate cele patru categorii. Fără ca ocupanţii primelor locuri să se schimbe! Cititorii şi-au ales învingătorii: Chiricheş, Reghecampf, Eric şi Halep.

Surprinde însă urcarea lui Daniel Pancu pe podiumul categoriei "Fotbalistul anului", în care se află momentan pe poziţia secundă, înaintea lui Alexandru Maxim. Faţă de săptămîna trecută, s-a mai produs o modificare într-un Top 3: Piovaccari i-a luat faţa, la limită, colegului Szukala între cei mai buni străini din Liga 1.

Fotbalistul anului
1. Vlad Chiricheş - 46%
2. Daniel Pancu – 18%
3. Alexandru Maxim – 14%

Antrenorul anului
1. Laurenţiu Reghecampf – 37%
2. Mircea Lucescu – 26%
3. Cosmin Contra – 17%

Cel mai bun străin din Liga 1
1. Eric de Oliveira – 49%
2. Federico Piovaccari – 13%
3. Lukasz Szukala – 12%

Sportivul anului
1. Simona Halep – 78%
2. Ana Brînză – 10%
3. Eduard Novak – 4%

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.