Campionate

VIDEO Frînaţi cu fluierul » Real Madrid acuză arbitrajul pentru egalul cu Osasuna, 2-2, care o aruncă la -5 de Barca

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Madrilenii reclamă penaltyul refuzat de Clos Gomez lui Modrici la 0-1 şi primul ”galben” dat lui Ramos. ”Este foarte greu de înţeles eliminarea lui Sergio”, s-a revoltat antrenorul Ancelotti


Real tună şi fulgeră după o etapă în care a pierdut două puncte în duelul pentru titlu cu Barca. Pentru a doua oară în 2013 a primit şah la Pamplona (2-2), după 0-0 în ianuarie, şi s-a plîns de arbitrajul lui Clos Gomez. Coincidenţă, tot "centralul" ce l-a eliminat uşor pe Kaka i-a dezavantajat sîmbătă. Trupa lui Carlo Ancelotti, care a revenit de la 0-2 în "zece", are mai multe faze să-i reproşeze "centralului".

Click aici pentru VIDEO!

Minutul 17, penalty la Modrici. Imediat după golul lui Oriol Riera, Clos Gomez n-a văzut faultul în colţul careului comis de Arribas asupra croatului. Putea fi 1-1.

Minutul 30. Sergio Ramos e avertizat după un duel cu Damia. "Căpitanul lor exagerează şi nici n-a fost fault", a acuzat portarul Diego Lopez. Iar Marca a dat verdictul: cartonaş imaginar, nu e contact deloc.

Ramos l-a lovit apoi cu cotul pe Arribas (43) şi a văzut al doilea "galben", fiind trimis la vestiare înainte ca Isco să facă 2-1. "Eliminarea a fost riguroasă şi injustă, influenţînd rezultatul. O gafă", s-a înfuriat fundaşul Carvajal. Arbitrul putea să-i dea "roşu" direct însă pentru lovitura interzisă! "E foarte greu de înţeles eliminarea lui Ramos. Dar am suferit şi am primit golurile incredibil de uşor", a spus Ancelotti.


Neymar şi penaltyul contestat
Barca a profitat şi s-a detaşat la 5 puncte de Real, graţie "dublei" lui Neymar în meciul cu Villarreal (2-1). Şi la acest meci, susţine Real şi presa madrilenă ("penalty cu polemică", Marca), campioana ar fi fost ajutată de arbitru. Catalanii au deschis scorul (30) dintr-un 11 metri fluierat la centrarea lui Alba blocată cu mîna de Mario. Trupa lui Martino a doborît astfel recordul de etape consecutive pe primul loc (54).

5 goluri în 4 zile a marcat Neymar în Ligă şi Primera. E primul brazilian de la Ronaldinho în 2007-2008 care dă minimum 6 goluri în campionat pentru Barcelona



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.