Handbal

Oana Manea crede că România s-a deconcentrat prea repede pe finalul meciului cu Polonia: "Am jucat cu ochii pe tabelă şi asta ne-a costat!"

Foto: Marius Ionescu

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

România a condus 53 de minute pe tabelă, chiar şi cu cinci goluri. De la 26-22 însă, "tricolorele" nu au mai marcat preţ de 10 minute, au primit şapte goluri la rînd şi victoria nu a mai putut fi salvată.


- Oana, cum îţi explici căderea din partea a doua a reprizei secunde?

- Nu ştiu ce să mai zic... Cred că am jucat cu ochii pe tabelă, am avut tot timpul trei-patru goluri, dar nu au fost de ajuns. Nu am mai fost la fel de concentrate, le-am lăsat să vină peste noi.

- Altă dată punctul forte, apărarea a fost acum punctul slab?
- Nu cred. Cînd nu reuşeşti să marchezi din situaţii clare, e normal să vii cu capul plecat în apărare. Şi atunci moralul se schimbă. Iei goluri unul după altul, e foarte greu!

- V-a surprins Polonia cu ceva?
- Nu, au jucat exact ceea ce ştiam, le-am anihilat în prima parte, am făcut-o şi la începutul reprizei a doua, dar pe final le-am dat prea uşor mingile. Am greşit mult, am ratat mult!

- Aţi fost obosite pe final, faptul că aţi jucat tot meciul în şapte-opt jucătoare?
- Nu. Atît timp cît joci un meci cu asemenea miză, trebuie să uiţi de tot. Multe din nou am jucat lovite, bandajate, accidentate, dar nu ne-am plîns. Nu asta e cauza.

- Rămîne ceva bun după acest Mondial?
- Acum, supărarea e prea mare. Sînt şi lucruri bune, dar e greu acum să le scoatem în faţă. Nu aveam voie să pierdem un astfel de meci!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.