Handbal

Gheorghe Tadici spune că şi-a avertizat jucătoarele la pauză că meciul nu e cîştigat: "Acum nu trebuie să le împuşcăm!"

Gheorghe Tadici într-unul dintre momentele încinse ale meciului de ieri Foto: Marius Ionescu (Novi Sad)

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul e dezamăgit de atitudinea fetelor din partea a doua şi de felul cum au tratat situaţiile clare de pe semicerc. El a adăugat că la mental polonezele au stat mai bine


Gheorghe Tadici nu şi-a îndeplinit obiectivul propus, acela de a duce România între primele opt echipe din lume la Mondialul din Serbia. Tehnicianul spune că-şi asumă răspunderea.

"Îmi pare rău de ceea ce s-a întîmplat, cred că ne stătea la îndemînă să trecem de Polonia. Eu nu mă ascund acum, sînt şi eu solidar cu fetele, dar nu ştiu ce puteam face eu cînd iei şapte goluri în superioritate numerică, cînd ai situaţii clare de a marca de pe semicerc şi le ratezi, cînd apărarea e foarte slabă, cînd nu e concentrare", a declarat Tadici.

"Nu învăţăm nimic, ni s-a întîmplat prea de multe ori!'
Selecţionerul nu-şi explică în nici un chip căderea fetelor de pe final. "Le-am avertizat la pauză că meciul nu e cîştigat, am cerut apoi time-out, dar cînd iei gol după gol, cînd nu te aperi, e normal să cazi. Probabil că şi mental polonezele stau mai bine decît noi! Îmi pare rău că nu învăţăm nimic din aceste meciuri, ni s-a întîmplat de prea multe ori nouă, ca români", a spus Tadici.

"Acum să nu-mi mai spuneţi că sînt circumstanţe atenuante, că sînt jucătoare tinere cele care au ratat, că au timp să înveţe. Ne-am mobilizat cu Ungaria, cu Tunisia, cu Germania, nu am putut cu Polonia. Unele au crezut că meciul ăsta va fi cîştigat dinainte", a adăugat Tadici.

Selecţionerul spune însă că "jucătoarele nu trebuie acum împuşcate. E păcat că aveau de învăţat multe din meciurile care urmau. Cu Franţa se putea întîmpla orice".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.