Liga 1

Ion Crăciunescu l-a promovat pe Dima, cel care a favorizat-o pe Steaua » Fostul arbitru este ironizat: "Nimeni nu greşea atunci cînd era el şef" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 decembrie 2013

Ion Crăciunescu a fost ironizat de Ioan Horoba după Comitetul Executiv de astăzi.

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş a părut deranjat că Ion Crăciunescu a început să-i critice pe arbitri abia după ce a plecat de la şefia CCA, nu şi cînd era numărul 1 în arbitraj: "Referitor la domnul Crăciunescu, observ că atunci cînd era preşedinte nu greşea nici un arbitru, iar din momentul în care nu a mai fost, absolut toţi greşesc.

Ştie să critice foarte bine. Legat de arbitrul Dima, din ce am înţeles din Comitetul Executiv, din Liga a III-a în Liga I a fost promovat chiar de domnul Crăciunescu", a completat Horoba.

Horoba a mai declarat că Deaconu va rămîne şef la CCA: "Nu s-a discutat schimbarea domnului Deaconu. Bineînţeles, nu cred că e vreun preşedinte mulţumit de arbitraje, însă nu arbitrează Deaconu. Din păcate, sînt unii arbitri cu ştate vechi care greşesc şi aici sigur că se vor lua măsuri. Nu cred că un preşedinte străin la CCA ar fi o soluţie, pentru că ar trebui să cunoască exact ce se întîmplă în România. Mie mi se pare că domnul Deaconu este un om onest".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.