Liga 1

Stoican e pe podium » Top 4 cei mai buni şi cei mai slabi antrenori

Stoican face minuni cu Dinamo, deși cîștigă numai 3.000 de euro lunar

Articol de Eduard Apostol, Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dacă Dinamo visează să prindă în 2014 cupele continentale, Stoican este pe locul 3, după Isăilă şi Reghe, ca procentaj al punctelor cîştigate, înaintea lui Contra şi Pustai.

Flavius Stoican este în faţa lui Cosmin Contra şi a lui Cristian Pustai, dar în spatele oamenilor implicaţi în lupta pentru titlu, Daniel Isăilă şi Laurenţiu Reghecampf. Totul, într-un clasament la nivelul şefilor băncilor tehnice, în ceea ce priveşte procentajul punctelor cîştigate.

S-au luat în calcul antrenorii ce au bifat cel puţin 10 meciuri, în etapele disputate pînă în prezent. Astfel, dacă Dinamo încă n-a ajuns în primele patru în clasament, pentru a spera cu adevărat la cupele europene, tehnicianul ei este deja la acest nivel.

Inbox:
- Dinamoviştii au 5 meciuri fără să fi primit gol în Liga 1 şi în Cupa României. Ultimul care a marcat în poarta roş-albilor a fost Florin Costea, în minutul 9 al partidei pierdute (0-1) în Gruia, cu CFR. Astfel, Bălgrădean şi Naumovski au strîns 531 de minute fără gol încasat.
- Dacă vor învinge diseară la Vaslui, fiecare dinamovist ca în posesia unei prime de 3.000 de euro. Suma respectivă e un bonus pentru ultimele succese ale "cîinilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.