Stranieri

Fostul puşti minune al Stelei şi-a relansat cariera » Ce oferte ademenitoare a primit

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 17 decembrie 2013

"Am avut contractele pe masă de la Monaco şi Bastia, dar nu am semnat din cauza impresarilor", au fost cuvintele lui Florentin Matei într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor din urmă cu mai puţin de două luni.

Acum, Matei şi-a găsit locul şi se simte bine în campionatul Ucrainei, unde a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Volyn.

Imediat, a apărut şi interesul echipelor importante pentru fostul stelist. Evoluţiile bune din tricoul lui Volyn au atras atenţia echipelor importante din Ucraina, dar şi a celor din Vest.

Bogaţii de la Metalist Harkov şi ultima clasată din Premier League, Sunderland, au pus ochii pe mijlocaşul de 20 de ani, s-au interesat de serviciile sale şi în ianuarie vor înainta şi o ofertă.

Jucătorul a mai fost dorit în trecut de echipe precum AS Monaco sau Bastia.

E preferatul antrenorului

Ajuns la Volyn Luţk, Florentin Matei a impresionat prin tehnica sa, cunoscută şi în perioada în care a evoluat în Ghencea.

A devenit rapid un jucător de bază şi face cuplu la mijlocul terenului cu alt fost stelist, Eric Bicfalvi.

A fost printre cei mai buni oameni de pe teren cu Şahtior, cînd echipa sa a cîştigat, 2-0 şi a oferit o pasă de gol contra lui Dinamo Kiev.

Gol, penalty ratat şi unul obţinut cu Tavriya

Cel mai bun meci l-a făcut în deplasarea de la Tavriya Simferopol, cînd a fost introdus pe teren în minutul 29 şi a schimbat radical întreaga partidă.

A marcat în ultimul minut al primei reprize din lovitură liberă, după ce în urmă cu cîteva minute obţinuse un penalty, pe care Bicfalvi l-a irosit însă.

După pauză el a fost cel care a ratat un penalty şi în ultimul minut Volyn a fost egalată după ce avusese 2-0 la pauză.

Semnase cu Bastia

Formaţia lui Claudiu Keşeru a fost cea mai aproape de a-l aduce, contractul chiar a fost trimis la Federaţia Franceză de Fotbal, însă a ajuns cu cîteva minute după ora 00:00 a ultimei zi de transferuri şi nu a mai putut fi înregistrat.

Dorit şi de Monaco

Înainte de a ajunge la Volyn, Matei a primit o ofertă extrem de tentată de la AS Monaco. Jucătorul avea un salariu foarte bun şi o primă de instalare extrem de interesantă. Nu a mai ajuns însă tot din cauza agenţilor

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.