Liga 1

Chirilă acuză după remiza cu Viitorul: "Vor să-l ţină în Liga 1 pe Hagi, ca şi anul trecut!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 decembrie 2013

Antrenorul Concordiei, Ionuţ Chirilă, a ieşit extrem de nervos la interviuri, fiind deranjat de arbitrajul de care echipa sa a avut parte la remiza împotriva Viitorului Constanţa, 1-1.

"Ce să facem, sîntem mulţumiţi cu rezultatul, pentru că, cu un asemenea arbitraj, este o ruşine. Wellington a primit un cot în gură, e cartonaş roşu clar. Dar nu se dă. S-a dat doar împotriva noastră.

Nu suntem lăsaţi să jucăm. Se încearcă salvarea unei echipe care trebuia să fie retrogradată încă de anul trecut. Nu se poate aşa ceva.

Arbitraj tendenţios! Tot jocul, de la un capăt la altul, a fost cu ei. Melinte a luat „galben” fără să facă nimic. De ce? Doar ca să fie suspendat? Serediuc nu merita cartonaş roşu. Iar dacă îl merita Serediuc, de ce la faultul asupra lui Wellington, cot în gură, nu s-a dat nimic? Nu se poate aşa ceva.

Este ruşinos ce se întâmplă cu arbitrajele împotriva noastră. Luaţi caseta şi vedeţi cum a fost arbitrajul acestui meci. Sîntem executaţi de patru etape", a spus Ionuţ Chirilă la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.