Liga 1

Chirilă anti-Hagi! » Antrenorul Chiajnei lansează un atac dur: ”Viitorul trebuia să retrogradeze anul trecut”

Chirilă, 48 de ani luna viitoare, a revenit ca antrenor în Liga 1 în această vară, după 8 sezoane de pauză

Articol de George Stanciu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Concordiei a măturat pe jos cu "centralul" Kovacs, pe care-l acuză că vrea să salveze Viitorul, "echipă care trebuia să retrogradeze de anul trecut".

Remiza cu Viitorul, 1-1, de marţi seara, l-a scos din sărite pe Ionuţ Chirilă, care consideră că formaţia ilfoveană "este executată de arbitri de patru etape".

"Efectiv nu sîntem lăsaţi să jucăm. Se încearcă salvarea unei echipe ce trebuia să fie retrogradată de anul trecut! Wellington a primit un cot în gură şi nu s-a dat cartonaş roşu! S-a «fluierat» numai împotriva noastră! Tot jocul, de la un capăt la altul, arbitrajul a fost cu ei. Melinte a luat «galben» degeaba, doar ca să fie suspendat etapa viitoare. Luaţi caseta să vedeţi cum s-a arbitrat!", a tunat tehnicianul Chiajnei, la DigiSport.

Chirilă a intrat în conflict şi cu preşedintele celor de la Viitorul, Paul Peniu. Oficialul i-a reproşat declaraţiile acide, iar Chirilă a ripostat: "Peniu să aibă grijă ce spune, că nu e la nivelul meu ca să vorbească despre mine!".

"Eu l-am făcut nesimţit şi el a fost aproape să mă lovească! Comisiile ar trebui să se sesizeze. Acest Chirilă acuză pe toată lumea, arbitri, FRF, LPF..." (Paul Peniu, preşedinte Viitorul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.