Liga 1

Şi Ando ar vrea la FRF! » Andone s-a despărţit de FK Astana şi ar putea deveni al şaselea candidat la şefia federaţiei

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”O să iau o decizie în săptămînile următoare”, spune fostul fundaş. Recunoaşte că, în paralel, are deja alte oferte de a antrena în spaţiul ex-sovietic.

Alegerile federale continuă să ofere surprize. După cvintetul Popescu - Avram - Burleanu - Puşcaş - S. Răducanu, intrat deja în cursa pentru şefia FRF, încă un nume se profilează la orizont: Ioan Andone! Ar fi la prima experienţă la nivel de administraţie.

Fostul internaţional a lucrat pînă luna trecută în Kazahstan, unde a pregătit pe FK Astana, cu care a ratat titlul în ultimele secunde! "M-au înlocuit cu un antrenor care a fost demis după numai şapte zile! Impresarul Nicolae Pîrnău mi-a explicat că sînt acum pentru mine alte oferte din zonă, dar nu mă grăbesc deocamdată", punctează Ando.

"Aş găsi susţinere"
Şi admite în premieră că ia în calcul serios varianta de a candida la preşedinţia FRF, o informaţie vehiculată insistent în ultimele săptămîni în mediile federale: "Mă consider apt pentru un asemenea post. E adevărat că m-am gîndit la această opţiune, am suficientă experienţă spre a putea conduce federaţia. Ştiu cam ce ar trebui făcut pentru a revitaliza fotbalul românesc, dar mai aştept cîteva săptămîni înainte de a lua o hotărîre clară în privinţa acestui proiect. Sînt însă sigur că aş găsi susţinere la toate nivelurile fotbalului românesc".

20 de ani de antrenorat are în spate Andone: a pregătit pînă acum 9 echipe în ţară şi 5 formaţii peste hotare

"Pot să intru oricînd într-o competiţie cu Popescu pentru şefia federaţiei. Un proiect pe mai mulţi ani în fruntea federaţiei e atractiv şi-ţi oferă timp să impui o viziune" (Ioan Andone)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.