Liga 1

VIDEO Iluzie optică » Meciul U Cluj - Oţelul 1-0 a fost decis de o fază controversată

Captura Digi din care se vede că Lemnaru preia pe piept mingea

Articol de Cătălin Popescu  —  vineri, 20 decembrie 2013

Lemnaru a marcat unicul gol în prelungiri, la o fază controversată, însă reluările TV par să-i dea dreptate arbitrului.

U Cluj şi Oţelul aveau mare nevoie de victorie pentru a intra în vacanţă liniştite. Totuşi, nici una nu şi-a dorit să rişte prea mult, o înfrîngere trimiţînd-o şi mai adînc în zona retrogradării. După un început modest, primii care au ajuns la poarta adversă au fost gălăţenii, dar Filip şi-a făcut o preluare prea lungă şi Veselovsky l-a blocat (23).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În partea a doua, "şepcile roşii" au început şi ele să joace. Ciupe a şutat periculos din colţul careului, Simaitis a respins aiurea, dar apoi s-a aruncat în ghetele lui Calcan, reuşind să se opună golului (75).

Şi cînd totul părea că s-a terminat, în prelungiri, Ene a pasat spectaculos cu călcîiul, Lemnaru a preluat cu pieptul şi a deschis scorul cu un şut plasat. Prima impresie a fost că atacantul clujean a preluat balonul cu mîna, dar una dintre reluări a arătat că Lemnaru nu a comis henţ!

"Am un an foarte bun, mă simt extraordinar aici, la U Cluj. Dacă arbitrul n-a fluierat, atunci n-a fost henţ. Noi am pierdut multe puncte pe mîna arbitrilor" (Valentin Lemnaru, atacant U Cluj)

"Sînt prea bucuros acum ca să stau să mă gîndesc la arbitraj. Eu am văzut o preluare pe piept şi şut la poartă. Nu cred că a fost henţ, dar n-am urmărit nici o reluare" (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.