Liga 1

5 mari semne de întrebare în privinţa brigăzii de arbitri de la Astra - Steaua

+1 Foto
Kovacs va conduce revanșa dintre Astra și Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alegerile lui Alexandru Deaconu pentru derby-ul de azi dau naştere suspiciunilor.

"CENTRALUL"

1. Ce relaţie e între Kovacs şi Astra?
"Centralul" Istvan Kovacs a avut un traseu extrem de ciudat în ultimul an şi jumătate, în relaţia cu Astra. Deşi în regulamentul arbitrilor se prevede ca un arbitru, pe parcursul unui campionat, să fie delegat în egală măsură şi acasă, şi în deplasare la jocurile unei echipe, Kovacs, în sezonul trecut, a arbitrat-o de 6 ori pe Astra, DE FIECARE DATĂ, la un meci în deplasare!

2. De ce n-a "fluierat" deloc Steaua?
E singurul "central" cu ecuson FIFA care n-a fost delegat deloc în actualul campionat la un joc al Stelei. De ce apare fix acum, la o partidă cu grad mare de risc, în condiţiile în care CCA a acceptat tacit în ultimul an recuzarea Stelei în privinţa arbitrului din Carei şi nu i l-a mai trimis aproape deloc pe parcursul lui 2013?!

ASISTENTUL NR. 1

1. De ce e delegat Nagy, după o gafă de proporţii pro-Steaua?
Acum 3 etape, asistentul clujean a produs o eroare colosală în favoarea Stelei. La Oţelul - Steaua, 1-1, în finalul meciului, a intervenit peste "centralul" Iulian Dima şi a anulat un penalty pentru gazde la un fault clar asupra lui Henrique. Nu numai că n-a fost oprit de la delegări, dar de ce acum e recompensat cu un alt meci, tot al Stelei, chiar "finala" campionatului?!

2. Ce s-a întîmplat după 2006, în relaţia Nagy-Steaua?
În 2006, Nagy provoca, împreună cu Corpodean, un scandal uriaş, după ce la derby-ul Dinamo - Steaua 1-0 a indicat, fără ca vreo reluare TV să-l susţină, că Thereau a lovit fără minge. Stelistul a fost eliminat şi la vremea respectivă despre Nagy se ştia că e în sfera de influenţă a lui Dinamo. De atunci însă, lucrurile s-au schimbat şi, începînd din 2008, cînd a validat un gol al Stelei înscris dintr-un ofsaid de 4 metri!, prestaţiile lui Nagy au fost aproape de fiecare dată pro-Steaua, cu erori mari şi foarte mari, cum a fost şi cea de la Galaţi.

ASISTENTUL NR. 2

1. De ce se încalcă regulamentul pentru Marinescu?
Al doilea asistent al derby-ului e bucureşteanul Vasile Marinescu. El a oficiat şi joi seară la confruntarea Pandurii - Petrolul, 0-1, care s-a încheiat la 22:15. Cum întîlnirea de la Giurgiu va debuta la 18:30, el va oficia două partide în mai puţin de 48 de ore, lucru interzis de regulament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.