Liga 1

Demis în urmă cu 3 luni, Mulţescu le ţine în continuare pumnii "cîinilor": "Nu le port pică, sper să prindă Europa!"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul tehnician al roş-albilor, Gigi Mulţescu, e mulţumit că Dinamo s-a reglat după plecarea sa din Ştefan cel Mare şi speră ca roş-albii să mai urce în clasament


- Domnule Mulţescu, cum vi se pare Dinamo din timpul prezent?

- Cred că echipa a gestionat bine potenţialul avut la dispoziţie. Dinamo e în grafic. Eu mă bucur că formaţia şi-a revenit, chiar şi fără mine, eu vreau ca Dinamo să cîştige mereu, pentru că atît Mulţescu, cît şi alţi oameni sînt doar nişte etape în viaţa unui club.

- Care sînt diferenţele între perioada de acum şi cea de la începutul sezonului, cînd dumneavoastră eraţi "principal"?
- Eu am prins o perioadă plină de frămîntări. Era un "du-te, vino!" permanent la nivelul lotului, mulţi fotbalişti au intrat din mers în angrenajul echipei. Mecanismul s-a reglat după plecarea mea. Aşa e în viaţă! În iarnă, dacă vor face toţi pregătirea uniform, va fi mai bine.

- Nu vă deranjează că sînteţi folosit pe post de SMURD, aproape de fiecare dată?
- Aşa prind eu, perioade de tranziţie. Trebuie să fie şi cineva care să facă o astfel de muncă. Iar eu, pe unde am fost, am resuscitat, am salvat situaţii ce tindeau să fie dramatice. Mi-aş dori mult ca Dinamo să se califice în cupele europene, să reînceapă să cîştige trofee, m-aş simţi mîndru că am fost şi eu o piesă importantă dintr-un puzzle de succes.

- Aveţi vreun reproş faţă de cei de la Dinamo?
- Deloc. Viaţa merge înainte, o să văd ce voi face în această iarnă, cîntăresc atent mai multe oportunităţi, în rest să auzim numai de bine!


9 puncte a adus Mulţescu pentru Dinamo în acest campionat, din două victorii şi trei remize. În rest au mai fost 3 înfrîngeri în Liga 1. Echipa era pe locul 12 după 8 runde


"Munca făcută de Gigi Mulţescu a fost bună. S-a văzut că am avut o pregătire de bază făcută cum trebuie. O dată cu instalarea lui Stoican au venit şi rezultatele"
Laurenţiu Rus, fundaş Dinamo


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.