Diverse

Unul dintre cei implicaţi în Dosarul Terenurilor MApN alături de Gigi Becali ar putea fi eliberat!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 decembrie 2013

Fostul ministru al Apărării Naţionale, Victor Babiuc, ar putea fi eliberat din închisoare. Acesta a fost condamnat iniţial la doi ani închisoare în Dosarul Terenurilor MApN alături de Gigi Becali  pentru săvîrşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă calificată.


Babiuc a ispăşit deja o treime din pedeapsa primită şi a solicitat Judecătoriei Găeşti eliberarea condiţionată. Cererea a fost admisă astăzi, iar acesta ar putea fi eliberat în zilele următoare, anunţă rtv.net.

Potrivit Codului Penal, bărbaţii trecuţi de 60 de ani care au fost condamnaţi la cel mult 10 ani de închisoare pot fi eliberaţi după executarea a o treime din pedeapsă. Victor Babiuc are 75 de ani, iar alături de el ar putea fi eliberat condiţionat şi Dumitru Cioflină, fostul şef al Statului.

Gigi Becali va rămîn după gratii însă cel puţin puţin doi ani, putînd beneficia de eliberarea condiţionată abia după ce a executat deja două treimi din pedeapsă. În acest moment, patronul Stelei este condamnat la 3 ani şi jumătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.