Liga 1

Amical inedit pentru Steaua » Campioana României se va întîlni cu o veche cunoştinţă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 decembrie 2013

Steaua va merge în două cantonamente în Spania şi şi-a stabilit aproape toţi adversarii pentru perioada de pregătire din această iarnă.

Roş-albaştrii vor avea amicale tari la Marbella, urmînd să întîlnească pe Nurnberg şi pe Werder Bremen din Bundesliga în primul stagiu, iar apoi pe Dinamo Kiev şi pe Dinamo Moscova, unde antrenează şi Dan Petrescu. Pe lîngă aceste dueluri, steliştii vor mai evolua cu FC Lucerna, Raja Casablanca, IFK Goteborg şi Lokomotiv Plovdiv.

Surpriză însă în privinţa unuia dintre ultimii adversari din Spania. Presa din Polonia a anunţat că Steaua va disputa un amical chiar cu Legia Varşovia, echipă de care a trecut în play-off-ul Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupe. Steaua nu a cîştigat nici un meci în grupa cu Chelsea, Schalke şi Basel, depăşind şi un record negativ de meciuri fără victorie în grupele celei mai importante competiţii intercluburi.

Amicalul cu Legia Varşovia ar putea avea loc pe 3 sau pe 5 februarie.

Steaua reîncepe partea a doua a sezonului cu cele două restanţe. Va juca împotriva Concordiei Chiajna pe 14 februarie şi pe 18 cu U Cluj, ambele partide urmînd să se desfăşoare pe teren propriu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.