Tenis

Halep a povestit cel mai delicat moment din 2013: "Aveam dureri insuportabile" » Noul obiectiv pentru 2014

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 decembrie 2013

Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din România, reuşind să cîştige 6 turnee WTA în 2013. De asemenea, a încheiat anul pe locul 11 în clasament.

Jucătoarea română a avut şi un moment dificil din anul care stă să se încheie. Halep a avut probleme mari la spate într-un meci cu italianca Roberta Vinci: "Am jucat în turneul de la Paris cu Roberta Vinci. Nu mă puteam deplasa, aveam dureri insuportabile. Am avut însă încredere că acele dureri îmi vor trece şi chiar mi-au trecut doar făcînd nişte exerciţii", a povestit Halep pentru Wowbiz.

De altfel, Simona a fost învinsă categoric în acel meci, 0-6 3-6.

Halep a dezvăluit şi principalul obiectiv pentru sezonul viitor, să ajungă cît mai sus în turneele de Mare Şlem: "Visul meu era acela de a fi în top 20. Acum trebuie să-mi fixez un alt obiectiv, să-mi îndeplinesc un alt vis. Aş vrea să am o performanţă notabilă şi la un turneu de Grand Slam"

Cititorii GSP au votat: Simona va cîştiga un turneu de Mare Şlem
GSP.RO a iniţiat un sondaj după anul extraordinar pe care Simona Halep l-a avut, cu 6 turnee WTA cîştigate şi locul 11 la finalul sezonului. După cele peste 26.000 de voturi exprimate, mai mult de 60% au mers pe mîna Simonei! Au votat că va cîştiga un turneu de Mare Şlem, iar cei mai mulţi s-au gîndit că Australian Open este cea mai posibilă opţiune, cu 26% din voturi. Roland Garros a fost aproape, cu 20%, în timp ce US Open cu 8% şi Wimbledon cu 7% au fost ultimele. 39% dintre respondenţi au votat că Halep nu va cîştiga vreun turneu de Mare Şlem.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.