Liga 1

Hagi se apără şi îl atacă dur pe Dragomir: "El e şef la pariuri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 decembrie 2013

Meciul dintre Chiajna şi Viitorul de sîmbăta trecută a născut multe suspiciuni, mai ales că echipa lui Hagi a revenit de la 0-1 şi a cîştigat, deşi era în 10 oameni.

Suspiciunile s-au amplificat după intervenţia lui Dumitru Dragomir, cel care a afirmat că i s-a părut ciudată partida: "Parcă cei de la Chiajna voiau să piardă, nu am mai văzut aşa ceva".

Replica lui Hagi nu a întîrziat să apară:  "Dragomir înseamnă că e şef la pariuri dacă face glume de genul. În loc să apreciem evoluţia unor tineri, se aruncă cu noroi în nişte copii tineri care lupta să îşi arate valoarea. În loc să îi susţinem pe aceşti tineri şi să îi încurajăm atunci cînd obţin rezultate pozitive, îi acuzăm de astfel de lucruri".

Hagi a vorbit şi despre evoluţiile echipei în prima parte a sezonului: "Am avut meciuri destul de bune şi meritam să avem mai multe puncte în momentul de faţă.

Am avut ocazia să învingem la Piatra Neamţ, am jucat cu Botoşani, cu Tîrgu Jiu şi cu Dinamo, meciuri pe care puteam să le cîştigăm. Puteam să avem mai multe puncte.

Am crescut de la meci la meci, echipa fiind foarte tînără. Ne-am mutat de la Constanţa la Bucureşti, una peste alta am crescut, dar nu sînt mulţumit cu punctele pe care le avem, randamentul jucătorilor putea sa fie mai bun", a spus Hagi la Dolcesport.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.