Nationala

"Regele" Hagi îl critică vehement pe Piţurcă: "Nu s-a făcut nimic în aceşti doi ani, totul s-a terminat" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 decembrie 2013

Victor Piţurcă nu a reuşit să califice echipa naţională la Campionatul Mondial din Brazilia, iar criticile din lumea fotbalului nu au întîrziat să apară.

Ultimul care l-a criticat pe Piţurcă a fost Gheorghe Hagi, chiar cu ocazia sărbătorilor. "Regele" a explicat de ce Piţi a făcut greşeli la echipă: "În aceşti doi ani şi jumătate nu s-a făcut o echipă nouă, nu s-a mizat pe jucători tineri ca să spunem că obiectivul este EURO 2016. Am pierdut doi ani şi jumătate şi totul s-a terminat! S-a optat pentru jucători de mare experienţă si in doi ani şi jumătate nu am văzut tineri.

Acum trebuie să stăm alţi 2 ani şi jumătate să căutăm alţi 10 tineri. Dar acum, poate pierdem din nou că e un risc să foloseşti tineri, trebuie să ai răbdare. Piţurcă a riscat, a convocat jucători de 30 de ani şi lumea e nemulţumită.

Eu i-am explicat lui Mircea Sandu că dacă nu bagi tineri trebuie să garantezi calificarea pentru că altfel n-ai format un grup de viitor sub 25 de ani.

Strategia mea era să fac totul public. Vreţi calificare acum? Jucăm cu experimentaţi. Daca vreţi tineri, aşteptăm pînă în 2016", a spus Hagi la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.