Liga 1

Braţ la braţ în 2013 » Steaua şi Petrolul domină clasamentul punctelor strînse în Liga 1 pe durata acestui an

Articol de Andrei Crăiţoiu, Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua şi Petrolul îşi împart prima poziţie a clasamentului atunci cînd vine vorba de punctele cîştigate în L1 în acest an calendaristic: fiecare dintre cele două formaţii a contabilizat 71 de puncte


Campioana României şi deţinătoarea Cupei şi-au adjudecat locul întîi în topul punctelor cîştigate în partidele din Liga 1, în perioada ianuarie - decembrie 2013. "A fost un an perfect pentru noi. Sînt mîndru că sînt antrenorul acestei echipe.Cred că avem forţa să ne batem la titlu, chiar dacă va fi greu pentru că Steaua rămîne favorită", crede antrenorul Petrolului, Cosmin Contra.

Performanţa roş-albaştrilor e cu atît mai importantă cu cît ei sînt lideri în acest clasament deşi au disputat cu două partide mai puţin, restanţele cu Chiajna şi U Cluj, care sînt programate pe 14 şi 18 februarie 2014.

"Sînt destul de mulţumit de ce am realizat în 2013. În campionat n-am pierdut decît o dată, singura bilă neagră e că nu ne-am calificat în primăvara europeană. Important este că am învăţat multe şi la anul sperăm să facem lucruri mult mai bune", a declarat Reghecampf.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.