Media

Start la negocieri » RCS&RDS a început discuţiile cu EuroSport pentru prelungirea contractului

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

RCS&RDS a demarat discuţiile cu postul EuroSport pentru prelungirea contractului care expiră pe 31 decembrie şi transmiterea campionatului Angliei în propria reţea.

După ce EuroSport a achiziţionat drepturile pentru Premier League în România, RCS&RDS a scos din grila de programe canalul respectiv şi a fost introdusă versiunea internaţională a acestuia.

Fiindcă numărul solicitărilor de a transmite campionatul englez în reţeaua RCS&RDS au crescut în ultima săptămînă, cea mai mare companie de cablu din ţară a început negocierile pentru a reintroduce în grilă canalul.

"Şanse mici pe RCS!"
Surse media au dezvăluit ieri pentru Gazetă: "RCS şi EuroSport sînt în discuţii pentru semnarea unui nou contract, începînd de la 1 ianuarie, şi introducerea în grila de programe a versiunii care transmite Premier League în România. Sînt şanse mici să se înţeleagă cele două părţi din cauza poziţiei de forţă a consorţiului media cu care şi-a obişnuit partenerii".

Mai mult, reprezentanţii CNA au precizat că la 31 decembrie vor expira contractele grupului EuroSport şi cu UPC şi Romtelecom. Aseară, UPC a anunţat că a ajuns la un acord cu EuroSport pe următorii ani.

5 miliarde de lire a încasat federaţia engleză pentru transmisia drepturilor TV în toată lumea pe perioada 2013-2016

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.