Liga 1

Încă o aroganţă? » După transferul lui Pîrvulescu, Steaua le mai pregăteşte o "surpriză" dinamoviştilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 decembrie 2013

Steaua pregăteşte o campanie de transferuri puternică pentru a-şi asigura cîştigarea unui nou titlu în Liga 1, dar şi pentru îmbunătăţirea evoluţiilor din Liga Campionilor.


Primii pe listă sînt Claudiu Keşeru (Bastia), Lucian Sînmărtean (FC Vaslui) şi Guilherme (Petrolul), dar printre ei s-ar putea regăsi şi Eric de Oliveira. Brazilianul le-a atras atenţia steliştilor încă din vară, însă acesta a fost transferat în cele din urmă de Pandurii.

"E o echipă mare, cu performanţe importante în Europa. Dacă Steaua se înţelege cu Pandurii, eu aş veni în Ghencea. Vreau să ajung la o echipă de top ca Steaua, dar nu depinde doar de mine", spunea Eric în urmă cu o lună.

Mijlocaşul Pandurilor este dorit şi de Dinamo, care nu pare dispusă să achite suma de 1,4 milioane de euro cerută de Pandurii şi Gaz Metan, care îl deţin pe brazilian în copropietate. Dacă nu se vor grăbi, "cîinii" riscă să-l piardă pe Eric în dauna rivalei, la fel cum s-a întîmplat şi cu fostul său coleg de la Gaz Metan, Paul Pîrvulescu.

Deşi era de aşteptat ca mijlocaşul stînga să semneze cu gruparea din "Ştefan cel Mare", dinamoviştii au tot amînat definitivarea transferului şi, în ianuarie 2012, Pîrvulescu s-a înţeles cu Steaua. Asta după ce jucătorul se declarase un mare fan al "cîinilor" şi apăruse îmbrăcat într-un tricou al galeriei dinamoviste.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.