Liga 1

Primul transfer! » Monroy este primul jucător care îl urmează pe Miriuţă la CFR

29 de meciuri și 1 gol a bifat Monroy în sezonul trecut de Liga 1

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ardelenii au ajuns la un acord cu Ceahlăul pentru mijlocaşul spaniol Aitor Monroy.

Una dintre condiţiile puse de Vasile Miriuţă la negocierile cu CFR Cluj a fost aceea de a-l putea avea sub comandă pe închizătorul de 26 de ani Aitor Monroy. Fotbalistul născut la Madrid nu a jucat deloc în acest sezon sub comanda lui Miriuţă, deşi antrenorul îl consideră un fotbalist de valoare.

Ce l-a împiedicat pe tehnician să îl folosească a fost conflictul dintre Aitor şi conducerea clubului nemţean, după ce jucătorul nu s-a mai prezentat la reunirea lotului în această vară. Ameninţat cu suspendarea, ibericul s-a întors la Piatra Neamţ şi şi-a reluat antrenamentele cu echipa secundă, iar acum are şansa să se impună la noul său club, CFR Cluj, unde îi va avea rivali pe post pe Sulley Muniru, 21 de ani, şi Damjan Djokovici, 23 de ani.

Monroy a ajuns la Ceahlăul în vara lui 2011, liber de contract, după ce evoluase ultima dată la echipa de ligă a treia spaniolă UD Logrones.

Transferul la CFR i-a costat pe ardeleni doar 40.000 de euro din cauza situaţiei contractuale a mijlocaşului, care intra în această iarnă în ultimele şase luni de contract.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.