Liga 1

UPDATE Steaua îl vrea pe favoritul lui MM! Reghecampf: "E un jucător bun, vrem să ne întărim"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 decembrie 2013

UPDATE 18:20 Laurenţiu Reghecampf confirmă că Ianis Zicu ar fi un jucător atractiv pentru Steaua.

"În momentul cînd va fi realizat un transfer, atunci eu o să vorbesc despre ei. E un jucător bun, interesant, noi avem o listă lungă şi încercăm să ne întărim ca să cîştigăm campionatul şi cupa", a spus antrenorul Stelei la sportro.

---------------

Steaua caută să-şi întărească serios echipa pentru retur, avînd ca obiectiv titlul, Cupa României, Supercupa şi o prestaţie mult mai bună în Europa.


După ce Lucian Sînmărtean (33 de ani) a anunţat că nu e dispus să plece de la FC Vaslui pe un salariu sub cel actual, 360.000 de euro pe an, "roş-albaştrii" s-au reorientat. Pe lîngă Eric de Oliveira, pentru care Gaz Metan şi Pandurii, cluburile care îl deţin în coproprietate, cer 1,4 milioane, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a pus ochii şi pe Ianis Zicu, jucătorul lui Gangwon, anunţă sport24h.ro!

Vine gratis
Mijlocaşul de 30 de ani devine liber de contract la 1 ianuarie, astfel că poate veni în Ghencea gratis. Deşi în presa bulgară s-a anunţat deja întoarcerea sa la ŢSKA Sofia, acesta a dezminţit înţelegerea pe contul său de facebok: "Nu am semnat încă nici un contract. Pe 31 decembrie 2013 îmi termin contractul cu FC Gangwon şi doar după 31 decembrie putem să discutăm despre viitorul meu", a explicat Zicu.

MM: "Vom lucra împreună"
Trecut pe la Dinamo şi pe la Rapid, Zicu s-a numărat mereu printre preferaţii lui Mihai Stoica. Managerul Stelei a încercat să-l aducă la Unirea Urziceni în 2009, însă înţelegerea a picat. A urmat apoi încercarea de a-l transfera la Steaua doi ani mai tîrziu, dar jucătorul a ales ŢSKA.

"Zicu e un fotbalist excepţional. Dacă ajungi să-i cunoşti PIN-ul, atunci poţi sta liniştit la meciuri. Am stabilit cu el, înainte să semneze cu ŢSKA, să meargă acolo, să stea doi-trei ani, apoi să lucrăm împreună", spunea atunci Mihai Stoica. Acum, după o aventură în Coreea de Sud, la Pohang Steelers şi FC Gangwon, unde a marcat peste 20 de goluri, Zicu e gata să revină în România.

1 milion de euro este cota lui Ianis Zicu, conform transfermarkt.de

Ianis Zicu
- 30 de ani
- născut în Constanţa
- 1,79m înălţime
- mijlocaş ofensiv
- a evolut pentru Dinamo, Poiana Cîmpina, Farul, Inter Milano, AC Parma, Rapid, Poli Timişoara, ŢSKA Sofia, Pohang Steelers şi Gangwon
- 12 selecţii şi un gol la naţionala României
- golgeterul Ligii 1 în 2011 cu 18 reuşite
- a marcat 63 de goluri în 192 de meciuri disputate în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.