Liga 1

Situaţia lui Găman agită spiritele! » Astra vrea să-l vîndă, Giovanni Becali îl atacă pe Niculae

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 decembrie 2013

Situaţia lui Valerică Găman e aproape de a duce la un conflict între Ioan Niculae şi Giovanni Becali, agentul jucătorului.

Patronul Astrei e nemuţumit de forma arătată de fundaşul central şi ar vrea să scape de el încă din această iarnă:

"La Găman este o discuţie de plecare, a fost o discuţie chiar din vară, nu de acum. Nu ne-am opus noi, chiar am ajuns atunci aproape de a bate palma cu o echipă din Franţa, dar se pare că pe ultima sută de metri antrenorul echipei respective nu l-a mai vrut pe Valerică Găman.

Am înţeles că au reluat iar discuţiile, acum nu ne vom opune să plece, pentru că dacă unui jucător nu-i stă capul la echipa la care joacă, nu are rost să îl ţii cu forţa", a spus Niculae la Digi Sport.

Ioan Becali acuza în urmă cu cîteva zile la Dolce Sport influenţa negativă exercitată de Niculae asupra lui Găman: "Credeţi că a fost decizia lui Isăilă să nu-l ţină nici în lot pe Găman la meciul cu Steaua? Ce, Isăilă face ce vrea el la echipă? Sau Dinu Gheorghe? Ei nu fac nimic fără acordul lui Niculae! Găman a avut oferte, dar dacă îl ţii în tribune pentru că a făcut o gafă, nu ţi-l mai ia nimeni.

Dar ăştia sînt miliardarii României, aşa ştiu eu să facă afaceri".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.