Liga 1

Ieftini, dar buni » 7 jucători din Liga 1 care ar putea face senzaţie pe piaţa transferurilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 ianuarie 2014

Dincolo de vedete ca Eric de Oliveira, Alex Bourceanu, Liviu Antal sau Alexandru Măţel, Liga 1 oferă şi alternative mai accesibile pentru granzi, dar care se pot dovedi cărţi cîştigătoarea.


Primul pe listă este în mod sigur golgeterul Ceahlăului, Bojan Golubovici. Bosniacul e la al treilea sezon alături de nemţeni şi e unul dintre marcatorii constanţi ai Ligii 1. Acesta a marcat deja 29 de goluri în Liga 1 în cei doi ani petrecuţi în România şi vrea să facă pasul spre o echipă importantă, mai ales că din vară va rămîne liber de contract.

De amintit şi Valentin Lemnaru, care a reuşit să menţină U Cluj în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Vîrful de 29 de ani a punctat de 7 ori în 12 partide, aducînd nu mai puţin de 8 puncte ardelenilor!

Chiajna oferă şi ea doi jucători interesanţi. Victor Rîmniceanu, portar aflat deja în atenţia lui Dinamo şi care a reuşit să închidă poarta ilfovenilor în nu mai puţin de 7 partide în prima parte campionatului, şi Neluţ Roşu, mijlocaşul de 20 de ani ale cărui evoluţii au fost remarcabile.

Nu trebuie neglijaţi nici Sergiu Muth, aflat pe lista Stelei, Panagopoulos, un portar care a arătat la CS Severin şi Săgeata că poate juca la o echipă importantă, sau Sergiu Buş, autor a şapte goluri în acest sezon.

7 jucători valoroşi şi accesibili ca preţ pentru granzi:
Bojan Golubovici (Ceahlăul) - atacant, 30 de ani
Sergiu Buş (Corona) - atacant, 21 de ani
Valentin Lemnaru (U Cluj) - atacant, 29 de ani
Neluţ Roşu (Chiajna) - mijlocaş, 20 de ani
Sergiu Muth (Gaz Metan) - fundaş, 23 de ani
Victor Rîmniceanu (Chiajna) - portar, 24 de ani
Leonidas Panagopoulos (Săgeata) - portar, 26 de ani


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.